tisdag 2 augusti 2011

handlat mat till veckans middagar
I dag blev det skåprens till middag, pastasallad till barnen av en enkel variant med tomater, kassler, majs, mango och gräddfilssås med örtsalt.
Maken och jag åt tomatsoppan som var kvar och en bit köttfärslimpa, så nu är nästan alla rester uppätna. Bra, för jag har handlat mat i dag och veckans kommande meny blir lagat på det:
I morgon har vi främmande och då blir det lite småplock. Musslor i vitt vin med vitlök, lite mozzarella och parmaskinsskallad med melon, heta små revben och kanske någon vitlökspotatis till.
Torsdag blir det torsk med äggsås och kokt potatis.
Fredag kyckling av något slag, troligen mangokyckling eller med risotto på riktigt vis.
Lördag kommer dotter hem från sommarjobb och önskar sig taccos, så det kan det bli någon variant av. Gratäng kanske eller paj.
Söndag jobbar vi kväll båda två och har barnvakt, gör nog spagetti carbonara på dotterns begäran det med.

Men i dag blir det bara en enkel bild på en mycket enkel pastasallad á la rester som dock åts med god aptit efter en dag med deras pappa på stranden.

6 kommentarer:

 1. Nu blir detta ju helt OT men hur _hur_ gör du för att bilderna ska ligga sidan om texten och inte mellan rader? Förstår du hur jag menar? När jag lägger in bilder så hamnar bilderna alltid så att jag har text ovanför och undertill men inte sidan om. Har ju min bokblogg men jag blir inte klok på eländet ;) Så. Hur gör du?

  SvaraRadera
 2. hej

  jag ställer bara markören där jag vill att bilden ska ligga...efter texten, innan texten osv och så kan man ju klicka i höger, vänster eller centrerad också. Blev du något klokare ;)
  Jag provade mig fram ett tag innan jag lärde mig!

  SvaraRadera
 3. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 4. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 5. Nu har jag testat och jag tror du löste min gåta! Tackar

  SvaraRadera
 6. vad bra att det fungerar!

  SvaraRadera