onsdag 1 februari 2012

Pastarullar med parmaskinka och mozarella


En riktig snabb historia som kändes mer lagad än vad den var.
God var den också men full av onyttigheter och godsaker, precis vad jag behövde efter jobbet i går!
Med färska pastaplattor räcker det med 20 minuter i ugnen och röran jag fyllde dem med gick på 10 minuter att steka och hacka i hop.

Ingredienser 4 portioner

8 pastaplattor- färska-
2 paket mozzarella
2 paket parmaskinka . har gjort på bara grönsaker och det är ett gott vegetariskt alternativ!
1 paket cocktailtomater
1 paket färska champinjoner
1 zucchini
3 dl grädde
2 dl mjölk
1-2 msk vetemjöl
smör att steka med
salt o peppar.

Hacka alla grönsaker och klipp skinkan i bitar.
Stek alla grönsaker och gör sedan en redning av mjölet och grädden och slå över grönsakerna. Låt koka upp så såsen tjocknar.
Rör ner hälften av skinkan.
Lägg ut pastaplattorna och lägg en klick sås i varje och rulla i hop dem och lägg i en form.
Slå såsen över och toppa med en bit mozzarella på varje rulle. Strö över den skinkan som är kvar och dekorera med tomaterna, gärna på kvist.
In i ugnen på 175 grader ca 20 minuter.
Färdigt att servera!

4 kommentarer:

  1. Den här rätten var otroligt god, min familj slickade som hos din faten!
    Ha en fin dag. Mattias

    SvaraRadera
  2. Vad kul att ni tyckte om den!
    // Lena

    SvaraRadera
  3. Tack för fint tips, den här blir tillagad imorgon! :)

    SvaraRadera
  4. Hoppas de smakar bra!
    //Lena

    SvaraRadera