Är mamma till fyra barn, 19, 17 och två 4- åringar, samt en 16 årig bonusdotter. Mina stora intressen i livet är och har alltid varit resor, böcker och matlagning, rätt bra kombination av hobbys om man som jag har ett späckat schema där livspusslet måste gå i hop. Min blogg handlar om min matlagning och mitt liv.
onsdag 1 februari 2012
Pastarullar med parmaskinka och mozarella
En riktig snabb historia som kändes mer lagad än vad den var.
God var den också men full av onyttigheter och godsaker, precis vad jag behövde efter jobbet i går!
Med färska pastaplattor räcker det med 20 minuter i ugnen och röran jag fyllde dem med gick på 10 minuter att steka och hacka i hop.
Ingredienser 4 portioner
8 pastaplattor- färska-
2 paket mozzarella
2 paket parmaskinka . har gjort på bara grönsaker och det är ett gott vegetariskt alternativ!
1 paket cocktailtomater
1 paket färska champinjoner
1 zucchini
3 dl grädde
2 dl mjölk
1-2 msk vetemjöl
smör att steka med
salt o peppar.
Hacka alla grönsaker och klipp skinkan i bitar.
Stek alla grönsaker och gör sedan en redning av mjölet och grädden och slå över grönsakerna. Låt koka upp så såsen tjocknar.
Rör ner hälften av skinkan.
Lägg ut pastaplattorna och lägg en klick sås i varje och rulla i hop dem och lägg i en form.
Slå såsen över och toppa med en bit mozzarella på varje rulle. Strö över den skinkan som är kvar och dekorera med tomaterna, gärna på kvist.
In i ugnen på 175 grader ca 20 minuter.
Färdigt att servera!
Etiketter:
festmat,
fredagsmys,
Pasta,
Vardagsmat
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Den här rätten var otroligt god, min familj slickade som hos din faten!
SvaraRaderaHa en fin dag. Mattias
Vad kul att ni tyckte om den!
SvaraRadera// Lena
Tack för fint tips, den här blir tillagad imorgon! :)
SvaraRaderaHoppas de smakar bra!
SvaraRadera//Lena