tisdag 13 mars 2012

Mat i bröd är gott och enkelt

För dagar man man inte orkar eller hinner mer än hacka en gurka och öppna en ananasburk så är ju pitabröd perfekt att ha i frysen.



Leo stoppade i majs, lite kassler och kyckling och annat gott.
Ett perfekt sätt att ta tillvara på rester i alla fall vi samlar på oss.
Liten överbliven kyckling, en liten bit kassler, en halv burk majs, lite oliver, gräddfil, tackosås.

Carl vill helst ha extra allt i.
//Trevlig vecka! Lena

4 kommentarer:

  1. smart kombination av att ta tillvara rester samtidigt som man lagar mat väldigt snabbt.
    Tack för tipsen!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag är lite insnöad på att inte slänga så mycket mat så jag försöker komma på lite olika sätt att laga av rester.
      har du tips tar jag gärna emot!
      // Lena

      Radera
  2. Vilken trevlig blogg du har, den har jag lagt till som favorit! /Nina

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vad kul att du gillar den Nina! Hoppas du kommer inspireras och trivas! Trevlig kväll// Lena

      Radera