tag:blogger.com,1999:blog-346909101114073785.post902086592758152727..comments2023-11-05T13:00:07.895+01:00Comments on Supermammans matblogg Make Ahead Food: Hemlagad panerad stekt fisk är inte svårt att laga. Hemligheten är......Lenahttp://www.blogger.com/profile/17758440671053007366noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-346909101114073785.post-8088209686740037212013-12-07T18:20:03.211+01:002013-12-07T18:20:03.211+01:00Gud vad smart! Har aldrig gjort egen panerad fisk ...Gud vad smart! Har aldrig gjort egen panerad fisk för att det verkar så geggigt men nu får jag nog ta och testa :)Amandahttp://mjuppismat.blogg.senoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-346909101114073785.post-34551218915853410402013-11-21T15:41:07.484+01:002013-11-21T15:41:07.484+01:00Så lätt och så mycket mindre kladd!Så lätt och så mycket mindre kladd!Mariahttp://www.mariasmat.senoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-346909101114073785.post-40146725982326535422013-11-19T15:40:20.015+01:002013-11-19T15:40:20.015+01:00 oj då! Men går inte fisken sönder i mindre bitar,... oj då! Men går inte fisken sönder i mindre bitar, tänker jag. Förmodar att den inte gör det. :-) Tack för ett bra tips. Det ska jag prova nästa gång. :-)Tant Gulhttp://tantgulsblogg.senoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-346909101114073785.post-7743765348652580102013-11-17T18:02:06.355+01:002013-11-17T18:02:06.355+01:00Så smidigt och bra tips med plastpåsarna!Så smidigt och bra tips med plastpåsarna!Amy's piece of cakehttps://www.blogger.com/profile/06322163763299699821noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-346909101114073785.post-27748775193970846192013-11-16T18:18:17.664+01:002013-11-16T18:18:17.664+01:00Så jävla smart du är:)Så jävla smart du är:)Ann-Sofi MATSAFARIhttp://www.matsafari.matmolnet.senoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-346909101114073785.post-88751364907512211882013-11-15T10:56:28.090+01:002013-11-15T10:56:28.090+01:00Shake and bake fish style - det uttrycket gillar v...Shake and bake fish style - det uttrycket gillar vi! Och tackar för det enkla tipset med en plastpåse, att vi inte tänkt på det innan istället för att stå och kladda och vända allt på en tallrik.<br /><br />Trevlig helg, kramizar!<br /><br />PS. Vill bara göra dig uppmärksam på att länken till vår blogg i din högerspalt är den gamla adressen... DS.Livsnjutarnas Gourmetkökhttp://livsnjutarnasgourmetkok.nu/noreply@blogger.com