tag:blogger.com,1999:blog-346909101114073785.post5594841355426045894..comments2023-11-05T13:00:07.895+01:00Comments on Supermammans matblogg Make Ahead Food: Matinspiration från olika hörn av världen. YakinikuLenahttp://www.blogger.com/profile/17758440671053007366noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-346909101114073785.post-72877876338828028042012-12-01T15:22:07.938+01:002012-12-01T15:22:07.938+01:00Riktigt god mat och jag kan tänka mig att det är g...Riktigt god mat och jag kan tänka mig att det är gott att servera i ett urgröpt bröd :)Lenahttps://www.blogger.com/profile/17758440671053007366noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-346909101114073785.post-83840961092193970202012-12-01T15:21:02.843+01:002012-12-01T15:21:02.843+01:00Håller med och lite underskattad mat hos många!Håller med och lite underskattad mat hos många!Lenahttps://www.blogger.com/profile/17758440671053007366noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-346909101114073785.post-73537825988816004902012-12-01T13:25:17.222+01:002012-12-01T13:25:17.222+01:00Mums vad gott. Clam chowder åt jag när jag var i S...Mums vad gott. Clam chowder åt jag när jag var i San Fransisco, dom är kända för sina clam chowder där. Där serverade man soppan i en stor rund franskbröd som man gröpt ur. Smidigt att servera soppan i ett bröd!!!Bland bakverk och kastrullerhttps://www.blogger.com/profile/13458502404388470743noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-346909101114073785.post-89895590235841488692012-11-30T11:25:09.656+01:002012-11-30T11:25:09.656+01:00Oj, så mycket god mat. Wok eller grytor med de fär...Oj, så mycket god mat. Wok eller grytor med de färdiga såserna brukar vara både gott och snabblagat. <br />Musselsoppa är en favorit. Billigt lyx helt enkelt.<br />Ha en trevlig helg!Remsanhttps://www.blogger.com/profile/11667887819610200216noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-346909101114073785.post-29770274886786545092012-11-29T14:51:55.170+01:002012-11-29T14:51:55.170+01:00Då får du stanna i det amerikanska köket lite till...Då får du stanna i det amerikanska köket lite till innan du byter land :)<br />helt maklöst galet gott och i hur många variationer som små kuststäder .Lenahttps://www.blogger.com/profile/17758440671053007366noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-346909101114073785.post-90285819243686858172012-11-29T14:50:53.882+01:002012-11-29T14:50:53.882+01:00ja jag vet, önskar mig verkligen en gasspis här he...ja jag vet, önskar mig verkligen en gasspis här hemma!Lenahttps://www.blogger.com/profile/17758440671053007366noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-346909101114073785.post-72267904294049644562012-11-29T13:50:38.504+01:002012-11-29T13:50:38.504+01:00Jag kommenterade innan jag hade läst hela inlägget...Jag kommenterade innan jag hade läst hela inlägget. Clam showder alltså!?! Fy fan vad gott. Jag har verkligen ätit det till förbannelse i Boston men jag har aldrig gjort det själv. Det här blir det väldigt snart<br /><br />/AndersAndershttps://www.blogger.com/profile/04041520851397253771noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-346909101114073785.post-47382519156455529712012-11-29T13:48:53.440+01:002012-11-29T13:48:53.440+01:00Mycket trevligt med asiatiskt. Jag kör alltid mat ...Mycket trevligt med asiatiskt. Jag kör alltid mat liksom i vågor och nu har jag för ett par veckor sedan lessnat på amerikanskt och måste gå över till något annat. Månne blir det asiatiskt. <br /><br />Egentligen borde man ha en gasspis när man gör strimlat kött. Det är mycket lättare att få upp tokvarm temp och på så sätt slipper man koka strimlorna i sin egen vätska. Svårt är det och man fattar att man i många asiatiska länder kör med wok på svinhög temperatur<br /><br />Hälsningar<br />Anders, www.barariktigmat.seAndershttps://www.blogger.com/profile/04041520851397253771noreply@blogger.com